Компанія 1хBet стала титульним партнером кіберспортивної організації Natus Vincere

БК 1хBet та NAVI підписали угоду про співпрацю.

NAVI та 1хBet підписали спонсорську угоду, згідно з якою одна з провідних букмекерських компаній світу стала титульним партнером відомої кіберспортивної організації. Договір про співпрацю розрахований мінімум на рік. 

Угода передбачає підтримку з боку компанією 1хBet команд NAVI у різних кіберспортивних дисциплінах, серед яких - Dota 2, CS:GO та інші популярні ігри. 1хBet та NAVI планують провести низку потужних активностей та кампаній. 

БК 1хBet - міжнародна ігрова та технологічна компанія з більш ніж 12-річним досвідом роботи у своїй галузі та офісами у Європі, Азії, Африці та Латинській Америці. Раніше компанія уклала угоди з низкою відомих партнерів, у тому числі - з іспанською Ла Лігою, італійською Серією А та футбольним клубом “Барселона“. 

Сторони впевнені в тому, що співпраця буде ефективною, враховуючи потенціал обох брендів. 

Євген Золотарьов, СЕО NATUS VINCERE:

“Якщо б мені ще нещодавно сказали, що NAVI буде працювати з 1хBet - однією з найбільших букмекерських компаній світу, партнером такого знакового клубу, як FC Barcelona - я б не повірив. Зараз же це стало реальністю, й партнерство Natus Vincere та 1хBet нас неймовірно надихає. Ласкаво просимо до #NAVINATION!“.

Представник 1хBet:

“1хBet не перший рік приділяє особливу увагу підтримці кіберспорту, який є однією з тих категорій ставок, що швидко розвиваються. Змагання у різних дисциплінах щодня привертають увагу сотень тисяч уболівальників з усього світу.

Нам дуже подобається така динаміка зацікавленості, тому 1хBet й привабила ідея співробітництва з кіберспортивною організацією, що відома в усьому світі. 

Повна назва команди Natus Vincere значить “народжений перемагати“. Це ідеально описує нашу аудиторію - гравців, які кожен день роблять ставки на кіберспорт та інші види спорту на 1хBet“.

Про 1хBet

БК 1хBet - провідна міжнародна ігрова та технологічна компанія з більш ніж 12-річним досвідом роботи у своїй галузі. Це компанія, що швидко розвивається в бетінг-індустрії та має офіси у Європі, Азії, Африці та Латинській Америці. 

1хBet пропонує власним клієнтам найбільшу кількість подій в лінії по кіберспорту, як до початку матчу, так і у лайв-режимі. За останні роки компанія підписувала партнерські угоди з такими відомими кіберспортивними організаціями, як HellRaisers Esports, Cascade Esports, Pro100, CIS Esports League та Gambit Esports.

https://1xbet.com

 

Про Natus Vincere:

Natus Vincere (з латинського «Народжені Перемагати»; скорочено - NAVI) - одна з найбільших кіберспортивних команд у світі. За всю історію існування клуб NAVI виграв більше 40 всіляких кіберспортивних трофеїв і встановив кілька світових рекордів, які тримаються і дотепер. Під крилом організації команди з таких кіберспортивних дисциплін, як Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, PUBG, Rainbow Six, Apex Legends. 

Наверх