Олександр Бондарев утримує лідерство в Чемпіонаті Rotax

На ІІІ-у етапі Чемпіонату Центральної та Східної Європи CEE Rotax Max Challenge Олександр Бондарев стає другим на етапі та утримує загальне лідерство в сезоні.

7-8 липня 2018 року чеське місто Хеб приймало ІІІ-й етап Чемпіонату Центральної та Східної Європи CEE Rotax Max Challenge.

У категорії «MicroMax» взяли участь 24 юних пілота з 17 країн світу. Боротьба за першість точилась між українцем Олександром Бондаревим, який виступає у складі іспанської команди EKR Kart Racing та австрійцем Оскаром Вурцем, сином відомого пілота F-1 Александера Вурца. В усіх трьох залікових заїздах ці два пілоти суттєво відривались від решти гонщиків і розігрували першість між собою на останньому колі. Боротьба була настільки гострою, що, скажімо, у фіналі різниця між пілотами на фініші була лише 0,06 секунди. Але цього разу перемога була за Вурцом.

У загальному заліку Чемпіонату після трьох етапів лідером залишається Олександр Бондарев. Екватор пройдено, попереду ще два етапи у Польщі та Австрії, і основна боротьба ще попереду.

Прес-служба Комітету картингу FAU

Більше фото можна знайти на сторінці Олександра у facebook

Наверх